xmlns:fb='https://www.facebook.com/2008/fbml'> Kreatív Cucu: Segítenétek?

2011. február 13., vasárnap

Segítenétek?

Vásárba megyek...

...na nem most, majd tavasszal és nyáron. Mivel elég kevés a napi varrásra fordítható időm, így időben el kell kezdenem gondolkodni és készülődni, hogy mit is tudnék kínálni a vásárokon. Mindkettő 3 napos esemény lesz, itt a Velencei-tó partján.

Az egyik program Agárdon lesz.
IV. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál – 2011. április 29 – május 1.

Másik program Gárdonyban lesz.

Biotár IV.Országos Öko Expo és Bio Fesztivál – 2011. június 10-12.


Egészen más jellegű a két rendezvény. De mindkettő nagyon jó, érdemes eljönnötök, körbe nézni, rengeteg érdekes program lesz, játszóház a legkisebbeknek is.... tényleg szuper, mi minden évben ott vagyunk.

Kicsit tanácstalan vagyok, mit lehetne készíteni, milyen portékával érdemes kiállni.

Többen már voltatok vásárokon, fesztiválokon árusítani.... segítenétek? Mit érdemes varrnom?

8 megjegyzés:

Pampalini Anikó írta...

Szia Cucu!
Én még nem voltam vásáron, de tervezem én is. És ha én lennék Te, akkor varrnék nyakpárnákat, azok nagyon praktikusak, a kulcstartóid ötletesek, a takaróid olyan szépek, hogy nem hagynám otthon őket! Miután varrtam párat! Láttam, hogy varrtál már mobiltartót, azok is kapósak szoktak lenni, gyorsan elkészül, egyszerű. Ugyanígy zsepitartó (nálam van leírás :-)), ez is gyorsan kész van.Láttam a boltodban azt a piros tatyót, egyszerű mégis szép, felkapom-bedobom-rohanokis-típusú. Szóval én mindent vinnék, amiből már varrtál, mert szépek.

Hegemony77 írta...

Én a pici dolgokra szavazok: kulcstartó, mobiltartó, akármi-tartó, sminktáska, kistáska, székpárna, nyakpárna, poháralátét... szóval ami 500- pár ezerig belefér, mert az emberek könnyen elcsábulnak a tetszetős apró és olcsó dolgokkal kapcsolatban, és cipekedniük sem kell hazafelé. Remélem adtam pár hasznos tippet.

Kreatív Cucu írta...

Köszönöm szépen :) Megerősítést kaptam pár dologban. Én is azt gondoltam, hogy az apró dolgok mennek jobban... talán. De azért vinnék ki pár nagyobb, drágább dolgot is. Meg névjegykártyát :) Hátha szeretne valaki rendelni :)

Ahogyan készülnek a vásárfiák, majd mutatom szépen sorban őket.

Unknown írta...

Szerintem is aprókat, és mivel pálinka fesztivál varrj pálinkás üvegre kötényt, vagy mellényt! :)

Kreatív Cucu írta...

Ez is jó ötlet, köszönöm :)

egy anya írta...

Cucu, én kb 10 évvel ezelőtt igen sokat varrtam, s volt néhány vásáros meghívásom is. Az apróbb dolgok tuti befutók, ezt már írták. Én a nagyobbaktól sem ijednék meg, nekem minden vásáron elkelt egy-egy nagyobb darab (takaró), igaz, nem magyarok vették meg. Az egyik alkalommal úgy jártam, hogy többszörösét fizette ki a hölgy, azt mondta, ez náluk így még mindig olcsó. :))) Ez a falvédőm 70 000 Ft-ért kelt el. :) 20 000 Ft-ért gondoltam eladni egyébként.
Most képzeld, ha nem vittem volna ki! :)))

Unknown írta...

Valóban! Ha nem is viszik el, de mindenki megcsodálja és tudja hol keressen, ha majd kell! Meg persze díszletnek sem utolsó Vonzza a tekintetet és akaratlanul is megállnak vásárolni! :)))

Kreatív Cucu írta...

Hűűűű, köszönöm Virág! Ez nagyon jó bíztatás :D
Mindenképpen viszek ki nagyobb dolgokat is, de akkor a kicsikre helyezem a fő hangsúlyt.