xmlns:fb='https://www.facebook.com/2008/fbml'> Kreatív Cucu: Ajánló

2011. február 1., kedd

Ajánló

Szeretnék nektek pár olyan blogot ajánlani, amiket én személy szerint nagyon szeretek. Minden díj és minden megkötés nélkül...


Az első és legfontosabb drága nővérem FRIHANNA blogja. Amellett, hogy a testvérem, akit végtelenül szeretek, nagyon büszke is vagyok rá. Több dolog miatt is, de most azt emelném ki, hogy amellett, hogy két gyermekét, egy kicsit és egy kicsit nagyobbat egyedül nevel, mellette két állásban tanít, mindemellett még otthon dolgozik kozmetikusként....még ékszereket is készít. De nem is akármilyeneket. Nekem csak Frihanna ékszerem van :D

Nem kreatív blog, de több okból is kedvenc a VELENCEITO BLOG. Mivel itt élek a Velencei-tó mellett és a férjem írja a blogot, így abszolút favorit minden szempontból. Kevés ideje jut rá, de érdemes szemmel követni, főleg nyáron, mikor sűrűsödnek a bejegyzések.
Ha több információt szeretnél megtudni a Velencei-tóról www.velenceito.info


Egy másik blog a REMEKMŰVEK.
Ők sok minden miatt is kedvenceim...Amikor megfogalmazódott bennem, hogy milyen jó lenne varrógéppel is varrni, nem csak kézzel öltögetni, akkor ők indítottak egy patchwork klubbot. Mivel nincsenek véletlenek, pont nekem találták ki a dolgot :) Nagyon boldog voltam, hogy alapvető varrási technikákat és praktikákat megtanulhattam- megtanulhatok tőlük. És mindezt teljesen önzetlenül és ingyen! Végtelen hálás vagyok nekik!
Persze amiket készítenek, egyszerűen szuper mindegyik!



Egyik nagyon kedves ismerősöm olyan csodásan horgol! Erről eddig nem is tudtam. Sőt, a blogjáról sem tudtam. De ő kitartóan és folyamatosan olvasta eddig is az én oldalamat. ZSU blogján érdemes körül néznetek, mert nagyon ügyes, szuper dolgokat készít.




Végül egy oldalt szeretnék kiemelni URBAN : EVE.
Biztosan sokan ismeritek ezt az oldalt. Rengeteg pozitív dolgot mondhatnék, de a legfőbb, hogy rajta keresztül jutottam el a kreatív blogokhoz ami egy merőben új világot nyitott számomra. Fly Lady programjába kapcsolódtam be először, amit ma is több- kevesebb sikerrel alkalmazok, de minden nap friss, új, egy egészen más világszemlélettel, mint az átlagos. Érdemes olvasni őt is :)




Ezen kívül nagyon sok oldalt olvasok rendszeresen, láthatjátok a bloglistámat is :)

1 megjegyzés:

frihanna írta...

De cuki vagy!!!