xmlns:fb='https://www.facebook.com/2008/fbml'> Kreatív Cucu: Gyerekjáték

2010. augusztus 17., kedd

Gyerekjáték

Anna szeptemberben oviba megy, ezért arra gondoltam, hogy jó lenne neki egy praktikus, könnyen kezelhető frizura. Minden reggel egy nyávogás, sírás mire rá tudom beszélni, hogy kifésüljem a haját. Az ovis tortúra mellett még erre lenne minden reggel a legnagyobb szükségem :D
Elmentünk hát fodrászhoz, aki egy nagyon csini hajat készített neki. Igazából kicsit tartottam, hogy mi lesz ameddig vágják a haját, de egész idő alatt egy moccanás nélkül ült és azt csinálta amit mondtak neki. Mikor kérdezték, kedélyesen elbeszélgetett.
Mégis valahogy mély nyomot hagyott benne a hajvágás, mert közölte velem itthon este, hogy:
- Anya! Ehhez a fodrász nénihez ne vigyél többet. Egyáltalán nem éreztem jól magam. Legközelebb a te fodrászodhoz menjünk.
Örülök, hogy nem ment el a kedve az egész fodrászosditól. Sőt olyannyira tetszett neki a fodrászat, hogy saját szalont nyitott a szobájában és Esztert is megfodtászolta. A képekhez hozzátartozik, Eszter másfél éves, Anna majdnem négy.Az elégedett vendég :D

6 megjegyzés:

frihanna írta...

Imádni való kis cukimukikák!!! :D:D:D
Mikorra tud egy hajvágásra engem is elvállalni??? :D:D:D

Monaline írta...

Nagyon tüneményesek!
Az én kislányom is majdnem 4,szeptemberben kezdi az ovit,és szeret fodrászkodni:)

Maminti, a kicsi zöld tündér írta...

Nagyon ééédesek!
A mi fodrászunk hagyja, hogy a kisebbik lányom (9 éves) söprögessen és nagy halom törölközőre ülteti, hogy jól lássa magát és illatos kulimászt szokott a hajára kenni, ezért ő roppant elégedett. A nagyobbik lányom (14 éves) meg mindig ott egyezkedik velem, hogy mikor lehet már színes csík a hajában és hogyan lehetne eltüntetni a csodaszép loknijait, szerencsére növeszti a haját, úgyhogy ritkán megy, de ő is elégedett, mert a fodrászunk kicsit kivasalgatja a haját és megmasszírozza a buksiját... Nagyon tudnak ezek a fodrászok!! Nálunk inkább a "tiniséggel" van gond, de megmondtam, hogy csak egy tini lehet a családban, osszák be... :)

egy anya írta...

Nálunk egyszerűen megoldottuk a fodrász kérdését. A lányoknak hosszú a hajuk, maximum István vágja a végét, ha töredezik. :)

Kata írta...

Tündériek :)

Hegemony77 írta...

Nagyon aranyosak!