xmlns:fb='https://www.facebook.com/2008/fbml'> Kreatív Cucu: Mimi világa

2011. március 3., csütörtök

Mimi világa

Említettem nektek, hogy új termékek kerülnek a boltomba. Íme :)

Bemutatom nektek Mimi Világát. Itt él Mimi :)

Nagyon kedves, visszahúzódó, de mosolygós lány. Olyan lány, akivel mindenki szívesen van jóban.
Ez a lány nagyon szeret az otthonában tenni venni, főzőcskézni, kertben babrálni a virágokkal. Szőke hajú, nagyon aranyos. Kis kötényt hord, hajában kendő, pontosan megkötve. Miminek van egy cicája, aki a nap nagy részében alszik...ilyenek ezek a cicák. Ők együtt élnek egy nagyon takaros kis házikóban. Nyugodt, békés az életük.

Miminek van egy testvére, aki gyakran benéz hozzá. Eléggé szétszórt teremtés, Emilinek hívják. Barna copfos hajából majdnem kicsúszik a szalag :) Mindig rohan, fut szalad, Mimi teljes ellentéte. Mindig vidám ruhákat hord, színes mintákkal. Nyakában csak úgy átvetve egy sál.
Mikor ők együtt vannak, kiülnek a kertbe. Csodálatos helyen élnek, olyan dolgok vannak itt, amik nálunk nincsenek. Például a tulipánok tetején laknak kis házakban a madarak. A lovak orra kockás, az egerek masnit hordanak a fülükön.
És itt, a csodálatos kertben, gyönyörű színes virágok között, amiknek a közepén szívecskék vannak, itt egész nap csak beszélgetnek, és nevetnek együtt, mert nagyon szeretik egymást.

Csodálatos ez a kis világ :) Szeretném nektek bemutatni Mimi világából ezt a kis lovacskát.





3 megjegyzés:

Unknown írta...

Hi, de jó ez a paripa! :)))

frihanna írta...

Teljesen odaképzeltem magam Mimi világába... :):):)
De jó Nekik!!!

frihanna írta...

Diusbd,pont ugyanabban a pillanatban kommenteltünk. :D:D:D:D:D:D:D:D:D