xmlns:fb='https://www.facebook.com/2008/fbml'> Kreatív Cucu: Családi kiruccanás

2010. november 13., szombat

Családi kiruccanás


Olyan régen töltöttünk együtt egy egész napot négyen. Sok volt a munka, mindig közbe jött valami intézni való...de most pénteken nem hagytuk magunkat, Annát kivettük az oviból és elmentünk kirándulni.

Sokat gondolkodtunk, hogy merre mehetnénk, mert azért november közepén bármikor lehet számítani egy nagyobb esőre vagy egy igazán hideg, szeles napra.
Végül a neten bukkantunk rá erre a helyre. Katica- Tanya a neve, igazán szuper minden kisgyerekes családnak nagyon ajánlom! Kaposvár közelében van, nekünk elég sokat kellett utaznunk, de megérte. Olyannyira megtetszett, hogy gondolkodunk egy tavaszi hosszú hétvégén is :)

Lovakat simiztünk, 1 hónapos kisbocit, rengeteg szabadtéri játékkal játszottunk, a gyerekek nagyon élvezték, már Eszter is, pedig ő csak másfél éves múlt. Bent is jobbnál jobb programok, kreatívkodás, gyerekjátszóház.
Nyáron extra programok is vannak még, pl kenyérsütés, kürtőskalács sütés nagy kemencében, vetélkedők, tehénfejés, lópatkolás, lovaglás...és még sorolhatnám.
Egészen kiváló napunk volt :D



1 megjegyzés:

Szertár írta...

Nagyon szeretik a gyerekek a Katica-Tanyát. Minden évben megy valamelyik osztályunk oda osztálykirándulásra és óriási élményekkel térnek haza. Bizony de nagyon jó is az, ha egy napot együtt tud tölteni a család. És hidd el, ahogy nőnek a gyerekek egyre nehezebb összehozni ezeket a napokat! Erika