xmlns:fb='https://www.facebook.com/2008/fbml'> Kreatív Cucu: Családi kiruccanás

2010. július 28., szerda

Családi kiruccanás


Most, hogy rosszabbra fordult az idő, és nem lehet strandolni és még a kicsi medence vize sem melegszik fel, kerestünk valamilyen más kikapcsolódási lehetőséget. Valami egész napos programot, amit élvez a két gyerkőc, 4 éves és másfél éves, és nekünk is tetszik. Nagyobbik lányunkat Annát is megkérdeztük, így az állatkertre esett a választás. (Ezeken kívül még a Nyíregyházi vadasparkban voltunk még, ami egészen szuper, és a Szegediben, ami egyáltalán nem tetszett.)
Mivel innen Gárdonyból kilóméterben szinte mindegy, hogy Pestre megyünk vagy Veszprémbe, és a pesti állatkertben már voltunk jópárszor, így Veszprém mellett döntöttünk.
Mondhatom, nagyon jó döntés volt, mert nagyon jól éreztük magunkat.
Az egész állatkert úgy van kialakítva, hogy babakocsival mindenhová be és fel lehet menni. Persze pár helyen kell jócskán izomerő, de ettől eltekintve mindent nagyszerűen látni. Sőt! A legtöbb állatkifutó is olyan, hogy a babakocsiban ülő csöppség is látja a kocsiból az állatokat. Ami szerintem fontos szempont.
Úton útfélen mosdók vannak, egy nagyobb is ami pelenkázóval ellátott, még szoptatni is lehet a babákat egy teljesen zárt szobában. Úgyhogy kisebb babával is nyugodtan, kényelmesen el lehet tölteni itt egy napot.
Ti melyik állatkertben jártatok már? Hová érdemes elmenni kirándulni szerintetek?

4 megjegyzés:

PunkyJazz írta...

A veszprémi állatkert tényleg nagyon jól van kialakítva, két hete én is ott voltam rokonlátogatáson ;D

Monaline írta...

Már az első képnél gyanús volt,hogy hazai terepen jártatok,de azért végigolvastam,nehogy hülyeséget beszéljek.Kis tigrist láttátok?Amikor mi voltunk szerencsére akkor voltunk,amikor "láthatás" volt.Igaz ez hónapokkal ezelőtt volt,azóta biztos többet lehet kint,és jóval nagyobb lehet.:)

Kreatív Cucu írta...

Ági! Tényleg nagyon jól ki van alakítva, és valahogy minden állat kifutója barátságos, tágas és azt látni, hogy jól érzik magukat. A szavanna rész is nagyon jó, igazán tágas az orrszarvú-zebra rész.

Monaline! Sajnos nem láttuk a kis tigrist :( Csak feküdtek a tigrisek, oroszlánok, nem voltak nagyon jó kedvűek valahogy. Szinte meg sem mozdultak.

Velencei-tó Blog írta...

Én ott voltam és nagyon szuper volt. bevallom őszintén, hogy kis kétségek mellett indultam, mert azt gondoltam, hogy ez is olyasmi lesz mint a Szegedi Vadaspark, de nagyon kellemesen csalódtam :)